Tijd voor een behandeling reserveren en/of annuleren

 

U kunt ons tijdens de openingstijden (08.00-13.00 /13.40-17.40 uur) bellen om tijd te reserveren voor een periodieke controle, een behandeling of voor het verzetten van een reservering. 0172- 217 486 Ook mag u dit digitaal doen.

 

Wij streven ernaar om u binnen vijf werkdagen een mogelijkheid aan te kunnen bieden voor een controlebezoek, binnen tien werkdagen voor een vervolgbehandeling en uiteraard nog dezelfde dag in geval van een pijnklacht, mits u ons voor 15.00 uur belt.

 

Als u verhinderd bent om uw gereserveerde tijd bij ons te benutten, wordt u vriendelijk verzocht dit minimaal 24 uur vooraf bij de balie-assistente te melden of ons een email te sturen. Dat kan naar het volgende adres: info@tandartsdekoning.nl 

 

Let op! Indien u zonder tijdige, voorafgaande melding niet verschijnt op een gereserveerde tijd in de praktijk, worden de kosten die gerelateerd zijn aan deze tijd in rekening gebracht.

 

Wilt u online tijd reserveren, stuur ons dan een email en vermeldt daarin uw naam en eventuele voorkeursdag plus tijd dat u het beste uitkomt. 

Ons emailadres en telefoonnummer zijn: info@tandartsdekoning.nl en 0172 - 217 486

 

 

 

 
Inschrijven

Nieuws

Tijd reserveren