Team

 

Ernst-Jan, tandarts

Van kleins af wist ik al dat ik tandarts wilde worden. In 1992 ben ik de studie tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam gaan volgen, waar ik in 1998 afstudeerde. In april 1999 heb ik de praktijk van mijn vader overgenomen. Het was een traditionele solo praktijk in een woonhuis op één hoog. Deze werkwijze en praktijkvoering was echter niet zoals ik de toekomst van mijn praktijk zag. Om de patiënten meer te kunnen bieden heb ik niet alleen een andere praktijkruimte gezocht, maar ook een nieuw concept. In 2003 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie en uitgebreid tot drie behandelkamers. Hier kan ik met veel plezier mijn lievelingsvak uitoefenen. 

 

 

 

A3portret.jpg (487×629)Adrie, balieassistente / teamleidster

Al ruim 14 jaar ben ik het eerste en ook vaak het laatste aanspreekpunt in deze praktijk. Een heerlijke baan, in de eerste plaats door het veelvuldige contact met zo veel verschillende mensen. Maar ook door de gezelligheid die we onderling als team hebben. Ik hoop dat u als cliënt daar iets van mee krijgt.

 

 

 

 

 

Patricia, tandarts-preventieassistente plus

Ik ben al ruim zeventien jaar tandarts- en preventieassistente. Daarnaast ben ik bevoegd om verdoving te geven. Vanaf dag één werk ik met de zelfde gedrevenheid en plezier. Ik vind het belangrijk om cliènten op hun gemak te stellen en te begeleiden naar een goede mondhygiène. Mijn werk is mijn passie.

 

 

 

 

 

Marlen, tandarts-preventieassistente

Vanaf 1990 ben ik actief in de tandheelkunde en in deze meerstoelen praktijk werk ik nu 12.5 jaar. Begin 2011 mijn preventie diploma behaald, zodat ik nu bevoegd ben om u een echte VIP behandeling te geven. (VIP=Voorlichting, Instructie, Preventie). Mijn motto is ‘houd je mond gezond, oud en jong’. In februari 2013 heb ik een cursus anesthesie gevolgd en die met goed resultaat afgesloten. 

 

 

 

 

 

 

 

 
Inschrijven

Nieuws

Tijd reserveren