Team

 

Ernst-Jan, tandarts

Van kleins af wist ik al dat ik tandarts wilde worden. In 1992 ben ik de studie tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam gaan volgen, waar ik in 1998 afstudeerde. In april 1999 heb ik de praktijk van mijn vader overgenomen. Het was een traditionele solo praktijk in een woonhuis op één hoog. Deze werkwijze en praktijkvoering was echter niet zoals ik de toekomst van mijn praktijk zag. Om de patiënten meer te kunnen bieden heb ik niet alleen een andere praktijkruimte gezocht, maar ook een nieuw concept. In 2003 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie en uitgebreid tot drie behandelkamers. Hier kan ik met veel plezier mijn lievelingsvak uitoefenen. 

 

 

 

A3portret.jpg (487×629)Adrie, praktijkmanager

Na 17 jaar met veel plezier in deze praktijk gewerkt te hebben, ga ik vanaf half juni deze stek verlaten. Ik wil graag elders nog een keer een nieuwe uitdaging aangaan. En wat dat is? Nog geen idee. Dus best wel spannend. Ik ga zien wat er op mijn pad komt.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de afgelopen jaren, voor de mooie gesprekken die ik met jullie mocht hebben, voor het vertrouwen en voor het vele lachen. Wie weet zien we elkaar nog eens op een andere plek. Tot ziens!

 

 

 

 

Patricia, tandarts-preventieassistente plus

Ik ben al ruim 18 jaar tandarts- en preventieassistente. Daarnaast ben ik bevoegd om verdoving te geven. Vanaf dag één werk ik met de zelfde gedrevenheid en plezier. Ik vind het belangrijk om cliènten op hun gemak te stellen en te begeleiden naar een goede mondhygiène. Mijn werk is mijn passie.

 

 

 

 

 

Erna, tandarts-preventieassistente

Sinds maart 2023 is Erna bij ons in dienst als tandarts-preventieassistente. Voor sommige van u misschien een 'oude' bekende, want inmiddels 11 jaar geleden heeft Erna ook een aantal jaren bij ons gewerkt. In november 2023 heeft zij haar anesthesie diploma behaald. 

 

 

 

 

 

 

 

 
Inschrijven

Nieuws

Tijd reserveren