Nieuws


Tandartskosten en de belastingdienst

Onder bepaalde omstandigheden mag u uw gemaakte tandartskosten aftrekken van uw belastbaar inkomen.

Check hiervoor  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/aftrek_zorgkosten/voorwaarden_aftrek_zorgkosten

of vraag uw belastingadviseur om advies.Kinderen tot 18 jaar gratis tandartsbezoek

10-09-2019

Ongeveer 600.000 kinderen gaan nooit naar de tandarts. Het is daarom hoog tijd dat zorgverzekeraars hun klanten wijzen op de vergoeding voor tandartsbezoek van kinderen. Dit bericht kreeg zeer veel aandacht in zowel landelijke als regionale media.

Lees verder

Even opscheppen .......

Mogen wij even een beetje opscheppen?

Al sinds langere tijd staan wij op Tandarts.nl met een 8.8, op Google met 5 sterren (is de max) en op Zorgkaart met een 9.2 gemiddeld als waardering bij onze patiĆ«nten. 

En daar zijn we maar wat trots op.

Met dank aan alle patiƫnten die ons dit mooie cijfer hebben bezorgd.

Wij doen uiteraard ons best om dit te handhaven.

Mocht u ook een review voor anderen willen achterlaten, kijkt u dan op www.tandarts.nl en vult u daarna 'Boskoop' in.

Dan ziet u ons staan. 

Bij voorbaat dank.Misverstand eigen bijdrage

08-05-2017

Regelmatig krijgen wij te horen dat partiënten denken dat de eigen bijdrage van €385,= aan uw zorgverzekeraar ook betrekking heeft op uw tandartsverzekering.

Dit is echter NIET waar. 

Lees verder

Dubbel belang zorgverzekeraars is zorgwekkend!

03-06-2013

Ingezonden brief aan NRC Handelsblad
Afgelopen zaterdag stond op de voorpagina van het NRC een artikel over creatief declarerende tandartsen. Als voorzitter van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) plaats ik daar graag enkele kanttekeningen bij.

Lees verder

Help de kinderen in de sloppenwijk van Zuid-Afrika aan een gezond gebit!

12-02-2013

In de townships van Zuid-Afrika ontbreekt het vaak aan kennis over gezondheid en persoonlijke hygiëne. Bovendien is er door gebrek aan geld weinig toegang tot tandenborstels en tandpasta. Daarom wordt er vaak gepoetst met houtskool, takjes of zelfs met stenen. Veel mensen en kinderen hebben dan ook een zeer slecht gebit.

 In de townships van Zuid-Afrika ontbreekt het vaak aan kennis over gezondheid en persoonlijke hygiëne. Bovendien is er door gebrek aan geld weinig toegang tot tandenborstels en tandpasta. Daarom wordt er vaak gepoetst met houtskool, takjes of zelfs met stenen. Veel mensen en kinderen hebben dan ook een zeer slecht gebiIn de townships van Zuid-Afrika ontbreekt het vaak aan kennis over gezondheid en persoonlijke hygiëne. Bovendien is er door gebrek aan geld weinig toegang tot tandenborstels en tandpasta. Daarom wordt er vaak gepoetst met houtskool, takjes of zelfs met stenen. Veel mensen en kinderen hebben dan ook een zeer slecht gebit.

Lees verder

Verslag 'Open dag' en prijsuitreiking

07-11-2012

Het was even spannend, die 26ste oktober. Komen ze wel, komen ze niet?

Maar gelukkig, diverse mensen wisten onze praktijk te vinden die dag.

Lees verder

Op de braderie in Boskoop

26-09-2012

Heeft u ons ook gezien op de braderie afgelopen weekend?

Lees verder

BTW verhoging

Zoals u ongetwijfeld heeft gelezen of gehoord gaat vanaf 01 oktober de btw van 19 naar 21 %.

Wij kunnen u geruststellen........wij gaan onze prijzen daar NIET op aanpassen.

We laten alles bij het oude.Enthousiaste kleuters op bezoek in onze praktijk!

09-02-2012

Deze week hadden we drie kleutergroepen (in de leeftijd van 4 tot 7 jaar) van de Rehoboth school op bezoek. Op school waren de leerlingen al enkele weken bezig met een project over de tandarts. Het project is “bekroond” met bezoek aan een echte tandartspraktijk.

Lees verder

Tarieven mondzorg jeugd: verzekeraars moeten hun zorgplicht nakomen

02-02-2012

U hebt in de media al het nodige gehoord en gezien over de afspraken die zouden zijn gemaakt tussen tandartsen en verzekeraars over bijbetalingen bij de jeugd. Zoals altijd was ook nu de berichtgeving weer zeer eenzijdig en onjuist. In de brief die de Minister van VWS dinsdagmiddag aan de voorzitter van de Tweede Kamer heeft verzonden, staan naast afspraken over de bijbetalingen ook een aantal zaken waar niet alle partijen mee hebben ingestemd.

Lees verder

Eerste rapportage prijsontwikkeling NZa

16-01-2012

NZA heeft de eerste resultaten van de Marktscan Mondzorg gepubliceerd. Uit de analyse van 173 prijslijsten, blijkt dat de meeste tandartsen hun tarieven hebben aangesloten bij de prijzen die vorig jaar golden. Er zijn slechts enkele aanbieders die veel hogere of veel lagere prijzen hanteren. Hoewel dit een eerste indicatie is van de prijsontwikkeling, is het volgens de NZa te vroeg om conclusies te trekken over het al dan niet slagen van het experiment. 

Lees verder

Berichtgeving over bijbetalingen voor mondzorg in basispakket (Jeugdzorg)

15-01-2012

Het zal u niet ontgaan zijn, de mondzorg voor de jeugd staat vol in de schijnwerpers.
Helaas geldt ook hier weer dat de berichtgeving in de media varieert van domweg onjuist, tot suggestief en ongenuanceerd. De ANT, in samenwerking met de andere koepels in de mondzorg, doet er alles aan om de broodnodige nuancering aan te brengen en helder te maken hoe het werkelijk zit. Het is echter vaak zo dat de media alleen geïnteresseerd is in de negatieve verhalen en de positieve kant bewust achterwege laat. 

Lees verder

Goede Doelen

19-12-2011

 

Onlangs is in tal van huishoudens de 'Doe Een Wens' krant bezorgd in de brievenbus. Deze krant bevat ook een advertentie van onze praktijk. Op die manier proberen wij ook een steentje bij te dragen aan de 'Doe Een Wens' stichting.

Lees verder

 

 

 

 
Inschrijven

Nieuws

Tijd reserveren